De koude dagen breken weer aan. Dan wil je het in je woonkamer zo gezellig mogelijk maken. Niet alleen voor jezelf maar ook voor vrienden en familie die langs komen. Maar hoe breng je nu warmte en gezelligheid in je woonkamer?

Bron Cocolapinedesign
Bron foto: cocolapinedesign
  1. Maak tijdens de wintermaanden gebruik van sfeerkaarsen die in groepen bij elkaar geplaatst zijn om meer gezelligheid te creëren. Ook poefjes, sierkussentjes en dekentjes kunnen je woonkamer veel knusser en gezelliger laten lijken in de koude wintermaanden.
  2. Het knusser maken van jouw woonkamer kan ook heel gemakkelijk gedaan worden door een vloerkleed te gebruiken. Kies een heerlijk zacht en warm vloerkleed voor bij het lounge gedeelte zodat je nooit koude voeten zult hebben in de zomer en winter.
  3. Sfeerverlichting is ook een belangrijk element in het interieur van je woonkamer. Vooral tijdens de wintermaanden is het belangrijk dat je gebruik maakt van warm licht in plaats van wit en kil licht.
  4. Natuurlijke materialen en accessoires geven een knusse en warme sfeer. Rieten manden, plantjes in terrariums, houten decoratie en bloemen geven je woonkamer een gezellige uitstraling die je woonkamer niet mag missen.
  5. Kleed je woonkamer aan met persoonlijke accessoires en spullen zoals boeken, souvenirs, erfstukken en kleurrijke accessoires om meer gezelligheid te creëren

Kun je wel hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag. www.nosiss.nl/interieurstyling

(Credits: Makeover)