Interieurstyling

Interieuradvies particulieren:
De interieurs die ik creëer zijn persoonlijk. Er wordt gekeken naar wat jij mooi vindt en hoe jij leeft. Die componenten vormen de rode draad in het ontwerp. Er zijn verschillende manieren om samen te werken; van kleuradvies of lichtplan tot een 3D interieurplan.

Interieuradvies bedrijven:
De inrichting van je bedrijfsruimte of werkplek is je visitekaartje. Je brengt er zoveel tijd door. Als voormalig marketing- en communicatiemedewerker begrijp ik hoe een interieur een bedrijfsruimte of merk kan versterken. Ik vertaal de wensen van mijn klanten naar eigentijdse concepten.

Werkwijze interieuradvies:

Fase I
Intakegesprek:
Tijdens een eerste gesprek op locatie inventariseer ik de eisen, wensen en verwachtingen. We bespreken het budget en kijken naar kleuren, materialen en de gewenste sfeer.

Fase II
Ontwerp:
Tijdens de ontwerp fase ga ik aan de slag met het ontwerpen en schetsen. Alle ideeën verwerk ik in een uitgebreid plan. Afhankelijk van het gekozen advies wordt er een aankoopoverzicht voor meubels, verlichting en accessoires mee genomen in het plan.

Fase III
Presentatie:
Tijdens een tweede afspraak presenteer ik het plan. Daarbij maak ik gebruik van een moodboard, 2D en/of 3D tekeningen en stalen. Het interieurplan geeft inzicht in indeling, inrichting, sfeer, kleuren en materialen.

Cadeaubon

cadeaubon Nosiss interieuradvies interieurstyling friesland
bar-lounge-cafe interieurstyling Nosiss
interieurstyling woonkamer-vintage-leer Nosiss