Een tijdje terug werden we gevraagd voor een interieuradvies in een voormalig bankgebouw midden in het centrum van een oude hanzestad in Friesland. De eerste verdieping is na maanden van verbouwing omgetoverd van kantoorruimte tot een prachtige ruime woonkamer met authentieke hoge plafonds. Door de hoge ramen kijk je zo op de toren van het prachtige stadhuis.
De bewoners houden van stoer en vintage. Groen is hun favoriete kleur. En het allerleukste….. ze durfden wel iets geks. Daar houden wij van. Onze keuze voor het opvallende ‘klassieke’ Eijffinger behang (weer helemaal terug van vroeger) was dan ook snel gemaakt en past perfect bij de sfeer en het pand.

IMG_5474 (2)IMG_5452 (2)IMG_5467 (2)

IMG_5459 (2)
Lamp ‘vrouw’. www.nosiss.nl
IMG_5496
Plaid en tijdschriftenrek met tafeltje www.nosiss.nl

IMG_5493 (2)IMG_5471 (2)IMG_5504 (2)