Onlangs hebben we een interieuradvies gedaan bij een klant die bijna haar complete interieur wilde vernieuwen. Alle oude meubels, waaronder een zwart leren hoekbank en een grote witte buffetkast, mochten er wat haar betreft uit. Ze heeft ons haar wensen en budget duidelijk gemaakt en daar zijn wij mee aan de slag gegaan. We hebben een moodboard gemaakt en een plattegrond van de woonkamer / keuken. Hier hebben we alle meubels, accessoires, verlichting, en kleuren bij gezocht. Best wel spannend om het dan te presenteren. En wat heerlijk om dan te horen dat de klant helemaal blij is met het resultaat en alles voldoet aan haar wensen. Nadat alle aankopen zijn gedaan en de vertrekken van de juiste kleuren zijn voorzien is dit het resultaat. En de klant…… die geniet iedere dag van de nieuwe inrichting.

samenvatting moodboard

naamloos-4naamloos-6naamloos-7naamloos-12naamloos-16naamloos-17naamloos-18naamloos-23naamloos-28naamloos-31naamloos-33