Zo af en toe nemen we graag alvast een kijkje in de toekomst. Wij zijn namelijk altijd benieuwd welke kleuren er ‘hot’ worden in het interieur. Onlangs maakten de experts van PANTONE, hét kleureninstituut, bekend wat de kleuren van het najaar en de winter 2017/2018 worden. En de winnaar is roze! Ja, je leest het goed……

Nu ben ik persoonlijk niet zo van het roze, dus dat was wel even schrikken. Maar gelukkig hoeven we niet altijd alle trends te volgen. Bovendien heb je allemaal verschillende tinten roze en combineert het prima met het vertrouwde grijs. We geven er gewoon ons eigen draai aan. Met deze roze accessoires komen we deze winter wel door ;-). En misschien later nog een roze deur……

Zie nu dat ik, terwijl ik dit schrijf, een blouse aan heb waar toch duidelijk roze in zit……

Dekbedovertrek: nb
Blouse: Benetton (niet meer verkrijgbaar)
Stoel: Kwantum
Vaas: Ikea / Hella Jongerius (niet meer verkrijgbaar)
Bekers: vergelijkbaar bij Kwantum
Plaid: www.nosiss.nl