Vintage kasten in je interieur

Interieur, Vintage

Vintage items zijn helemaal hot. Van kasten tot oude schoolstoelen je ziet ze steeds vaker terugkomen in interieurs. Bij kringloopwinkels en op rommelmarkten kun je soms je slag slaan. Of kijk eens bij je ouders of opa en oma op zolder. Wie weet vind je daar nog super toffe vintage items.

Spullen opbergen moeten we allemaal. En waarom zou je daar niet een mooie vintage kast voor gebruiken. Oude kasten hebben vaak sierlijke pootjes en mooie vormen. Die geven je interieur sfeer en karakter. In een kast met glazen deurtjes kun je gelijk je mooiste woonaccessoires laten zien. En ook in de hal staat een vintage kastje super mooi.

vintage interieur

Vintage kastje met glazen deurtjes. Super leuk voor in de hal.

20160511_111543

Laag dressoir met typisch jaren 60 houten greepjes en pootjes. www.nosiss.nl/vintage

vintage kast-en-trapje

Hoog dressoir met schuifdeurtjes met houten grepen. Prachtig gebogen onderstel.

20160610_091927

Klein vintage ladekastje. www.nosiss.nl/vintage

20160511_104349

Grote wandkast / highboard van de bekende Nederlandse ontwerper Louis van Teeffelen voor Webe. www.nosiss.nl/vintage

Menu