De werkgroep ‘Behoud Zwembad Bolsward’ heeft mij gevraagd om een interieur ontwerp te maken voor de ontvangsthal en receptie van het zwembad in Bolsward. Ze hebben van de gemeente een ‘Go’ gekregen om het zwembad de komende 5 jaar nog open te houden in Bolsward. De ontvangsthal moet moderne en prettige een ruimte worden waar ouders kunnen wachten en ondertussen gebruik kunnen maken van de horeca.
Ik heb ervoor gekozen om een aantal wanden te stucen en blauw te maken. Verder heb ik hout en planten toegevoegd.
Advies is om de receptie te moderniseren door deze te bekleden met hout.
In de ontvangsthal komt een grote leestafel waar ook aan gewerkt kan worden of een kop koffie kan worden gedronken.

Bekijk hier meer van mijn interieur projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.