Klant: “We waren toe aan een nieuw interieur en hierin had ik hulp nodig. Zelf had ik al wel ideeën maar kwam niet tot een goed plan. Daarom heb ik de hulp ingeroeen van NoSiss. Fijn om samen te sparren. Het leuke is dat zij net even anders denken en kijken naar je interieur. Zo kwamen ze met een compleet plan, inclusief alle meubels, accessoires, verlichting, kleuren en wandbekleding. Alles mooi binnen ons budget. Het moodboard gaf gelijk goed de sfeer aan. Met dit concrete plan kon ik gelijk aan de slag. De make-over van de woonkamer en keuken is dan ook super geslaagd!”

NoSiss: De bewoners wilden een compleet nieuwe inrichting. Alle oude meubels mochten vervangen worden. We hebben gekozen voor grijze en gele tinten met hout. De grote witte buffetkast in de kamer mocht weg. Deze hebben we vervangen door een zwevend dressoir over de gehele lengte van de wand. Hierdoor lijkt de kamer langer en doordat hij zweeft is hij niet massief. Deze kast is op maat gemaakt (prijs op aanvraag).
We hebben de lange muur in de kamer een licht grijze kleur gegeven. Deze kleur is doorgetrokken in de keuken. Ook de deuren en de kast in de keuken hebben deze kleur gekregen. hierdoor creëer je rust. Door de gele accenten oogt alles fris. De ramen in de keukenkast zijn beplakt met een vrolijk bloemenbehang. Hierdoor is het vele serviesgoed niet meer zichtbaar, wat ook weer rust geeft. De grote langwerpige tafel in de keuken is vervangen door een ronde houten tafel (eigen ontwerp van de bewoner). Aan de tafel staan zwarte en gele eetkamerstoelen. De drie lampen boven de eettafel zijn van draadstaal (NoSiss).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.