Een prachtige oude authentieke Giethoornse boerderij wordt helemaal verbouwd. De bewoners willen een moderne woonboerderij met alle gemakken van nu met behoud van enkele karakteristieke elementen.
Zo willen ze de bedstede wand in de voorkamer/werkkamer behouden en in één van de bedstedes een pantry maken.

Ik heb meerdere ontwerpen gemaakt voor deze ruimte met verschillende kleuren en behang. Door de verschillende opties te presenteren in een artist impression kregen de bewoners een goed beeld van de mogelijkheden. Uiteindelijk kozen ze voor deze ruimte voor de grijsgroene kleur op de bedstedewand. Deze kleur komt in de buurt van de kleur die ook oorspronkelijk op de houten balken heeft gezeten.

Bekijk hier meer van mijn interieur projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu