Uitgangspunt:
De klant geeft aan een interieurplan te willen dat ze gefaseerd kunnen invoeren. Ik ben in het plan dus niet uitgegaan van de bestaande meubels. Deze kunnen in eerste instantie wel geplaatst worden (evt. met kleine aanpassingen). Door middel van materialen en kleuren geef ik de ruimte warmte.

Indeling:
In de achterkamer komt een grote eettafel waar voldoende ruimte is om met vrienden te borrelen. Hier is ook een kleine leeshoek gecreëerd, waar altijd contact is met de keuken. Er is voor gekozen om een grote bank met chaise longue tegen de lange wand in de voorkamer te plaatsen. Om hier toch een knusse plek van te maken is er een glazen wand geplaatst tussen de keuken en de kamer. Dit geeft een beetje een kamer en suite gevoel. Door het glas blijft het ruimtelijk, maar creëer je wel sfeer in de woonkamer.

Kleuren en materialen:
De kleuren die worden toegepast zijn vergrijsd groen, zwart en ‘linnen’ wit. Op de wand bij de keuken komt het kamerhoge behang Engraved Flowers van KEK Amsterdam. Dit wordt een echte eycatcher. Op de vloer adviseer ik een licht eiken visgraad vloer te leggen. Dit is een mooie rustige basis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.