Interieurplan hypotheek coaches kantoor Bolsward.
Voor de hypotheekcoaches Jitske Dijkstra en Jeltsje Posthuma mocht ik een interieurplan maken voor hun nieuwe kantoorpand in de binnenstad in Bolsward. Ze wilden vooral een huiselijke sfeer creëren en vroegen zich af hoe ze de ruimte het beste konden indelen. Er moest in ieder geval een ruimte komen waar ze rustig met klanten in gesprek konden.
Enkele termen die tijdens de intake gesprek naar voren kwamen zijn: hip, eigentijds, warm, geen typische kantooruitstraling, fris, jong, vintage.
Tijdens het maken van het plan heb ik deze woorden steeds in het achterhoofd gehouden. In het midden van de ruimte heb ik een glazen pui geplaatst in zwart staal. Hierachter is een ruime spreekruimte ontstaan, waar met gemak zes personen kunnen zitten. Ik heb het keukengedeelte afgeschermd met een houten lattenwand, zodat je niet gelijk het zicht hebt op het keukenblok.
In het kantoorgedeelte waar twee bureaus geplaatst kunnen worden heb ik gewerkt met een fotobehang en vintage vloerkleden. Alles in lichte kleuren, zodat het geheel niet te donker wordt. Op deze manier ontstaat er een moderne warme ruimte die ook professioneel is. Grote planten geven een huiselijke sfeer.

Bekijk hier meer van mijn interieur projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.