Uitgangspunt :
De bewoners gaan de woonkamer met open keuken uitbreiden door aan de achterkant van de woning ongeveer 3,50 meter bij te bouwen. Er komt een compleet nieuwe keuken in de woning met als wens een kookeiland. Er moeten veel mensen aan tafel kunnen zitten. Indien mogelijk willen ze de zithoek in de achterkamer plaatsen, waar veel licht naar binnen komt door de glazen pui.
De bewoners willen eenheid in de woonkamer. De sfeer moet een combinatie worden van stoere donkere tinten met licht en zachte materialen. Daarnaast is er de wens om een werkplek te creëren in de ruimte en een houtkachel te plaatsen.

Kleuren/materialen:
Door kleuren en materialen goed op elkaar af te stemmen creëer je eenheid. Ik heb gekozen voor de combinatie donkerblauw, lichtbeige, zwart, hout en als accentkleur okergeel. Daarnaast voeg ik zachte stoffen zoals velour en veel groene planten toe. Advies is om de lange wand voor voor- naar achterkamer donkerblauw te maken. Deze tint geeft een warme uitstraling en combineert goed met de kleuren licht beige, grijs en zwart. Verf tot ongeveer 30 cm onder het plafond (blauwe wand). De ruimte oogt dan ruimer en hoger. Overige wanden worden licht beige. Op de plattegrond zijn de kleuren aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.