Uitgangspunten
De bewoners laten een nieuw huis bouwen in Sneek en hebben mij gevraagd om een interieurplan en een lichtplan te maken. Er komt een L-vormige woonkamer waarin de witte keuken met kookeiland in het voorste gedeelte komt. Het zitgedeelte is tuingericht met openslaande tuindeuren. De bewoners willen vanuit de woonkamer graag zicht op de tuin.
Er is al gekozen voor antraciet grijze kozijnen in de gehele woonkamer en een zwarte deur met glas naar de gang. Er komt een houtlook PVC vloer. De sfeer is stoer industrieel met hout. De wens is dat het warm en stijlvol wordt en gezien de leeftijd van de kinderen praktisch. Meubels mogen worden vervangen (liefst de bank + evt. 2 fauteuils wel terug laten komen). Er moet een plekje komen voor de kinderen en ook het orgel moet geplaatst worden.

Kleuren/materialen:
Door kleuren en materialen goed op elkaar af te stemmen creëer je eenheid. Door zachte materialen (stof) te combineren met stoer zwart, hout en grote groene planten creëer je een knusse moderne woonkamer. Een mooie grijsblauwe kleur geeft warmte aan de ruimte en oogt luxe samen met de houten (PVC) vloer en de zwarte kozijnen. De grijsblauwe kleur matcht goed met (oker)geel. Door accenten in deze kleur toe te voegen geef je de ruimte pit. Ook (licht)grijs en (bruin) cognac passen goed bij deze grijsblauwe kleur.

Ik plaats een roomdivider in de woonkamer. Aan de ene kant van de roomdivider komt de tv en aan de andere kant een plek voor de kinderen.

Bekijk hier meer van mijn interieur projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.